Onze Oudjes

Fellow from the Cottage Flat Roof (25-01-2002 † 18-05-2015)

Fellow 2HD B1 – ED 0-0        Ogen (ECVO) – Vrij        Fokdag GRCN en GRCB : 2 x UITMUNTEND

Stamboom

Fellow is niet meer beschikbaar als dekreu. 

Show:     Fellow is een mooie krachtige klassiek gebouwde reu van het oude Engelse type met een mooie diep gouden kleur. Met fellow hebben we aardig wat shows gelopen met een mooie resultaten. Als pup haalde hij al de kwalificatie Veel Belovend  met een tweede plaats. Daarop volgend behaald hij regelmatig een Uitmuntend op diverse shows in Nederland en België. één van zijn rapporten bevatte de tekst “ Zeer Goede ras vertegenwoordiger” en daar zijn wij best trots op.

Jacht:     Met de jacht trainingen zijn we pas wat later begonnen, Fellow was al 1 jaar toen we met de jacht in aanraking kwamen, een flinke achterstand dus maar met veel begeleiding en doorzetten heeft Fellow een aantal mooie KNJV B diploma’s en ook een aantal KNJV map B diploma’s gehaald. Ook is fellow een paar keer mee het veld in geweest met de jacht op eenden en duiven. Voor hem én voor ons een unieke ervaring en het begin van onze hobby.

Inmiddels heeft fellow een respectabele leeftijd bereikt en is hij “met Pensioen”.        Hij geniet lekker van onze wandelingetjes door het bos en aan het strand, gaat nog regelmatig mee naar de training en mag dan ook nog graag een dummytje of een stukje wild ophalen…

fellow2

IMAG0006