Chester

Tribute to Tweedmouth Yes You Did  (03-06-2009)Chester K9 dataChester is niet meer als dekreu beschikbaar.

HD A – ED 0-0       Ogen (ECVO): Vrij (01-10-’14)       Fokdag GRCN: Uitmuntend

PRCD PRA: Clear        GR PRA 1 – 2: Clear        Ichtyosis: Carrier

raad DNAprof registered:Opmaak 1Stamboom

Show Resultaten

Werk Resultaten

                                                                                           

Chester is Flinke jongeman met veel potentie opgebied van show en jacht, gefokt uit echte Engelse Dual Purpose lijnen (Catcombe kennel uit Engeland).

Show:     Op zijn eerste show debuut in België werd hij dan ook meteen 2 Veel Belovend bij keurmeester Mrs. M. Woods, een mooi resultaat voor een pup van 5 maanden! Ook op de Nieuwjaarsshow van de GRCN ging het goed, daar werd hij 4 Veel belovend met een mooi rapport. Nadien volgden nog verschillende Shows met goede resultaten.

Chester is in middels uitgegroeid tot een mooi goudkleurige stevige reu met een atletische bouw, een zeer zachtaardig karakter een goede gezondheid en pittige werklust.

Jacht:     Als pup tijdens de jachttraining stak regelmatig zijn ietwat “stoute” karaktertje de kop op, maar daar weten we wel raad mee… Hij kan zich gedragen als een clown maar weet inmiddels ook wanneer het serieus is. Chester heeft ervaring in de praktijk jacht. Hij gaat mee het veld in tijdens de jacht op duif, eend, gans, Fazant en Haas, daar weet hij zich keurig te gedragen en laat zijn doorzetings vermogen zien. Chester is in het bezit van een aantal KNJV B diploma’s en B1 Working test Certificaten.

 

IMAG0006