Bradley

 

p1250137

2015:     Deze kleine dondersteen is bij ons gebleven. Door onvoorziene omstandigheden met zijn gezondheid hebben wij besloten dat Bradley niet zou verhuizen naar zijn nieuwe mandje. Op een leeftijd van 6 weken ontdekten we een probleem met zijn gezondheid en in overleg met de toen toekomstige eigenaren besloten wij dat het beter was dat hij zijn leven hier bij ons zou leven voor zolang als de natuur het hem geeft. Met veel plezier en alle uitdagingen die de anderen ook krijgen is hij opgegroeid tot een prachtige lieve knul met reebruine kraaloogjes waar je (bijna) geen nee tegen zeggen kan…

Hij gaat met Gertjan mee naar de jachttraining en heeft intussen ook al diverse diploma’s gehaald. Hij leeft zijn leven als ieder ander hier en geniet van de trainingen en de wandelingen door het bos en op het strand. Ook wij genieten van hem en het gaat hem tot nog toe erg goed.

 

Overzicht werkuitslagen Bradley:

2020:

Bradley heeft het hier prima naar zijn zin, inmiddels is hij net als zijn zusje 5 jaar oud en samen met zijn zusje, moeder en oma nog steeds onderdeel van ons huishouden. Het gaat goed met hem, we merken niets van zijn gezondheid problemen en doet alles wat alle anderen ook doen en mogen. Gertjan traint nog steeds met hem en gaat ook regelmatig mee op Jacht.

IMAG0006