Onze Goldens

Fellow (Fellow from the Cottage Flat Roof) was een mooie krachtige reu met een fantastisch karakter en heeft zichl in de ring en als werker wel bewezen. Hij behaalde mooie jury rapporten en een groot aantal KNJV B – en MAP B diploma’s. (Onze Fellow overleed in 2015 op 13 jarige leeftijd)

Lizzy (Only lil’ Lizzy v.d. Hollandergraven) was ons eerste teefje waar wij in 2007 een nestje mee wilde fokken. Maar na een mooie dracht van 8½ week kreeg Lizzy tot ons verdriet tijdens de bevalling een acute hartstilstand waardoor wij haar en haar pups heel onverwacht verloren hebben…

Eind maart 2008 kwam Nicky (Vision Bibi v.d. Hollandergraven) bij ons in huis, een half jaar na de dood van onze Lizzy toch weer een kleine pup er bij. Met haar gaan we zien wat de toekomst brengt, zowel in de jacht als op de show doet ze het erg goed. Ook zij heeft een heel mooi zacht karakter en is een fanatieke werker.

Begin augustus 2009 kwam Chester (Tribute to Tweedmouth Yes You Did ) bij ons de vloer onveilig maken! Een mooie Reu uit dual purpose lijnen. Een echte “praatjesmaker” deze rakker… daar krijgen we nog heel wat mee te stellen!

In 2011 hebben wij een nestje gefokt met Nicky en Chester. Angel (Valley of Golden Glow Dark Ruby) hebben wij uit deze combinatie aangehouden.  Deze ondeugd is een zeer aanhankelijke en lieve golden met een grote will to please.

Uit de Combinatie van onze Nicky met Multi Ch. Rayleas My Guy in 2014 hebben wij Floris (Valley of Golden Glow It’s All Magic) aangehouden. Zijn mandje staat bij Gertjan zijn ouders. Deze zeer levendige Reu heeft een enorme will to please en een super Lief karakter.

De tweede generatie Valley of Golden Glow werd geboren uit een combinatie van onze Angel met Mylo (Multi Ch. Rayleas My Guy). Uit dit in 2015 geboren nestje hebben wij onze Bailey (Valley of Golden Glow Foxy Lady) aangehouden. Een super lieve dondersteen met extreem veel energie die ze graag buiten in het veld tot uiting laat komen.

Onverwacht door omstandigheden is ook Bradley bij ons gebleven. Bradley is onze knuffelbeer, een superlief  karakter, met een groot talent voor de jacht is gebleken. hij groeit op in onze roedel en geniet van het leven zolang als het duren mag…

In 2018 werd de derde generatie Valley of Golden Glow geboren. Bailey en Rens (Makoy v. Renje) kregen samen 9 pups waarvan er een teefje aan onze Kennel werd toegevoegd. Lola (Valley of Golden Glow All For Love) werd geboren in april van 2018, ondanks dat zijn haar mandje bij Willem en Corrinne heeft staan zal zij actief deel uit gaan maken van onze Kennel.

IMAG0006