Nicky

Vision Bibi van de Hollandergraven (04-02-2008)HD A – ED 0-0          Ogen (ECVO): Vrij          Fokdag GRCN: Uitmuntend

PRCD PRA: Clear          GR PRA 1 – 2: Clear          Ichtyosis: Carrier

raad DNAprof registered:Opmaak 1Stamboom

Show resultaten

Werk resultaten

 

Nicky was een mooie pup met potentie waar wij in de show en in de jacht toch wel veel verwachtingen van hadden.

Show:     “Beauty & Brains”. Op de shows laat Nicky zich geweldig zien met mooi vlak gangwerk en een vrolijke staart. Als pup van 6 maanden liep ze op de zomershow van de GRCN een mooie Very promising 3de plaats bij mrs. P. Gowland! Een mooie start in haar nog jonge leventje! Op de Show in Bleiswijk werd Nicky Beste puppy teef en beste pup van het ras en in Arnhem op de Pinkstershow kreeg ze haar eerste Uitmuntend! Een paar jaar later haalde ze in Arnhem op de pinkstershow ook nog eens het Reserve CAC/CACIB. Voor ons hét bewijs dat dual purpose echt bestaat.

Jacht:     Tijdens de trainingen laat Nicky zich van haar fanatieke kant zien! Een pittige dame die graag wil werken voor ons. In middels heeft ze al vele diploma’s behaald waaronder meerdere KNJV B diploma’s, MAP B Diploma’s en een  JPC A diploma. Iets waar wij bijzonder trots op zijn!

Ook heeft Nicky inmiddels ervaring op gedaan in het jacht veld, zij gaat met enige regelmaat mee tijdens de jacht op duiven, kraaien en ganzen maar ook op de eenden, fazanten en hazen jacht.

IMAG0006